Ontwikkel je Skills
met TallKing!
cn li

Trainingen

TallKing Skills verzorgt trainingen gericht op de zorg

Momenteel bieden wij voornamelijk InCompany trainingen. In overleg met de klant leveren we een training op maat, passend bij de ontwikkelingen binnen de betreffende organisatie en de behoeften van de medewerkers. Op termijn zullen we ook trainingen aanbieden op basis van open inschrijving.

Gedreven vanuit onze missie om de zorg en de samenleving te humaniseren gaan wij in onze trainingen uit van de mens. Hierbij denken wij niet slechts aan de mens achter de pati├źnt, maar ook de mens als medewerker in de zorg.

Menselijke aanpak

Naast het behalen van de leerdoelen hebben wij aandacht voor de borging van nieuwe processen of strategie├źn bij de medewerkers. Dat wil zeggen dat de beoogde kennisverbreding en verbeteringen goed worden verankerd in de dagelijkse routine van de organisatie.

Onze professionele en ervaren docenten weten complexe lesstof praktisch hanteerbaar aan te bieden. In de trainingen is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Creativiteit en humor zorgen ervoor dat de cursisten de training vol energie kunnen volgen.

Klik hier voor het aanbod van de trainingen van TallKing Skills.