Ontwikkel je Skills
met TallKing!
cn li

Actueel

Er zijn 5 berichten op 1 pagina

Samenwerking TallKing Skills en Joost Hoedemakers

Met groot genoegen verwelkomen wij Joost binnen ons team van ervaren trainers en docenten. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking in de toekomst.  |  lees meer »


Opschalen verpleegkundige capaciteit; waarom geen verpleegkundige reservisten?

Hoe bereiden we ons voor om een toename van Covid-19-opnames te kunnen opvangen zonder in te leveren op de kwaliteit van de zorg en verdringing van ander zorgaanbod?
Lees hoe personeelstekorten kunnen worden verminderd door de inzet van verpleegkundige reservisten.  |  lees meer »


Online trainingen tijdens Covid-19

In verband met Covid-19 kunnen wij momenteel niet persoonlijk trainingen geven bij organisaties. Om toch door te kunnen gaan met het delen van kennis bieden wij onze trainingen aan in de vorm van webinars en online cursussen.  |  lees meer »


TallKing Skills van start met trainingen voor de zorgsector!

Eindelijk is het zover. Een lang gekoesterde wens gaat met de lancering van TallKing Skills in vervulling.  |  lees meer »


Samenwerking met Skill-ed

Het overbrengen en borgen van kennis is wat ons drijft bij TallKing Skills. Sinds eind 2019 werken we nauw samen met oprichters van het bedrijf Skill-ed, dat internationaal een e-learning platform ontwikkeld heeft voor het laagdrempelig verspreiden van kennis op maat aan doelgroepen die tot voor kort geen toegang hadden tot deze informatie.  |  lees meer »